Dagsarkiv: 20 september 2021

Jobbar med DN, UFO-Aktuellt och rundringning

I dag har jag suttit hemma och börjat den nya rundringningen till samtliga medarbetare på DN:s redaktion som jag och Hans Arbman ska upprepa från i våras. Jag kom inte så långt tyvärr eftersom jag också jobbade ett par timmar med UFO-Aktuellt direkt på morgonen men framför allt för att jag skrev klart artikeln med Ann Linde till DN.

Där gick jag inte riktigt i mål eftersom min redaktör tyckte att jag borde dela upp den i två delar istället för en längre men det hann jag inte i dag utan får ta tag i senare i veckan.

Anneli har varit på jobbet hela dagen så jag fick äta min lunch själv framför teven.

Förutom de här tre sakerna har jag också förberett mig inför en poddinspelning som ska genomföras inne i stan i morgon. Det är sektpodden som åter vill ha med mig men nu är det inte längre Alex Letic som blir min programledare på andra sidan bordet utan Soraya Hashim.

Avsnittet ska handla om De elva stora, en minst sagt knepig sekt som hade sin storhetstid (och enda tid) i Kalifornien på 1920-talet.

Jag hade också en telefonintervju inbokad med professor Jan Bondeson i Edinburgh som jag länge velat prata med. Jan Bondeson har skrivit flera böcker om forteanska fenomen men också böcker i en rad andra, näraliggande ämnen. Så vi pratade i 45 minuter och kom överens om att prata igen. Och att ses när jag har vägarna förbi Edinburgh.

Efter kvällsmat och lite mer jobb med poddförberedelser så var det natti tidigt för att hinna läsa lite.

Loading