Dagsarkiv: 8 september 2021

Föredrag i Göteborg

I dag höll jag föredrag i Göteborg.

Upp tidigt och tog en snabb dusch för att ta bilen till Böckernas hus i Tidan som blev ett stopp på vägen till Göteborg där jag höll föredrag för föreningen Två världar som hade bjudit in mig, en förening som annars mest ägnar sig åt seanser och att bjuda in medier.

Det blev fullt och alla stolar fylldes vilket innebär 25 betalande vilket var något fler än de brukade ha fick jag veta. Dessutom fick föreningen fem nya medlemmar som ville komma och lyssna på mig.

Bra uppslutning.

Jag pratade i nästan två timmar – med frågestund – om ufo, AFU och UFO-Sverige och det blev mycket uppskattat. Som vanligt gav jag en rad exempel på ufofall som inte fått sin lösning men också på några som hade oväntade sådana.

För ovanlighetens skull tog jag en paus mitt i föredraget eftersom det fanns fika som föreningen sålde till hugade spekulanter.

Peter, Sandra och Simeon.

Stoppet i Tidan tidigare på dagen innebar att jag lämnade ytterligare 25 kassar till Peter och hans personal men jag hann också sitta ned i den 22-gradiga värmen utomhus och äta en köttbullsmacka innan färden gick vidare. Simeon har jag träffat många gånger tidigare men Sandra var en ny bekantskap för mig.

Hann prata med en del folk på vägen ned också och kunde bland annat hjälpa en student på en högskola i Skåne som håller på med ett arbete om Plymouthbröderna. Här får jag skicka lite mer material när jag väl kommit hem igen.

Pratade med personalen på speditionsfirman i Göteborg eftersom pallen från Maryland nu nått Sverige. Om jag har riktig tur så kanske jag kan plocka upp den i hamnen i Göteborg i morgon.

Ringde också till Lu i Borrby och bestämde ny träff sedan hon hittat ännu fler böcker och pärmar i ett garage. Spännande!

Det blev i alla fall en lång dag som slutade hos Olle och Karin i Västra Frölunda där jag såg andra halvlek i Sveriges katastrofala VM-kvalmatch mot Grekland. En så onödig förlust!

Sedan satt jag och Olle och pratade till 01 men det blev ingen sömn förrän en bra stund senare eftersom det fanns mejl att svara på. Dessutom hade jag fått ett från speditionsfirman som skulle betalas innan jag kan hämta lasten. Så jag betalade de drygt 4.000 via telefonen och mejlade firman en kopia av inbetalningen.

Loading