Dagsarkiv: 30 september 2021

Tre gånger möten och jobb vid datorn

Ett av dagens möten.

Rundringningen har fortsatt under dagen men faktiskt med bara ett samtal då jag fick tag på den näst siste på min lista. Lagom till då jag och Hans var bokade för ett möte med chefredaktören, redaktionschefen och två som arbetar med ommöbleringen på DN. Efter att ha stämt av med dem så var det paus några timmar då jag jobbade med föredragen till fältundersökarkursen och åt lunch men sedan blev det ännu ett digitalt möte.

Den här gången var det ett klubbstyrelsemöte som handlade om mycket annat men även om mitt och Hans ringande. Bara en halvtimma efter det vidtog nästa möte, den här gången ett stormöte på redaktionen med över 100 deltagare som leddes av Peter Wolodarski och där jag och Hans fick presentera våra preliminära resultat för de som lyssnade.

Så fokus har varit väldigt mycket på hur redaktionen kommer att se ut när folk nu börjar komma tillbaka och det känns bra att jag och Hans ingår i den fyramannagrupp som ska jobba med den saken.

Anneli har varit på jobbet och sedan på en after work så jag har varit hemma själv i dag. Pratade en stund med Victoria som förutom att hon är sekreterare i UFO-Sveriges styrelse också är en mycket duktig konstnär. Bad henne om lite hjälp att få till en skiss över vilka lokaler som vi kommer att använda under fältundersökarkursen och det lovade hon att kasta sig över så snart det fanns en möjlighet.

När Anneli kom hem hade jag hängt tvätt, diskat och ätit pasta så vi kunde sätta oss och titta på vår serie ”Saknad inte glömd” på SVT Play. Den har ju fått riktigt bra kritik och vi är väl sist på den här bollen i Sverige men, men allt gott vi har hört om serien stämmer.

Sedan blev det sängen med en bok.

Loading