Dagsarkiv: 22 september 2021

Rundringning och UFO-Aktuellt

Bild av skärmen där jag gör UFO-Aktuellt.

Upp tidigt för att börja ringa till DN-medarbetarna även i dag och när dagen var slut hade jag pratat med 54 stycken om jag räknar in gårdagens samtal. En del samtal tar fyra minuter, andra tar 25 eller till och med mer. Vitsen är ju att jag och min skyddsombudskollega Hans ska bilda oss en uppfattning om hur folk vill ha det när de återvänder till arbetsplatsen nu när restriktionerna lättar.

Klockan 09.30 blev det i alla paus då jag plockade upp Markus för att spela badminton en timme. Vi var som så ofta ensamma i den delen av hallen eftersom få utnyttjar den de tider som vi kan. Det blev en hel del kul bollar men det är bara att konstatera att Markus nu har ett övertag och trots att jag ledde med 14–10 i sista så vann han också det setet.

Eftersom vår enda boll gick åt pipsvängen köpte jag ett nytt rör så nu har vi så att vi klarar oss ett bra tag.

Markus hängde med hem och så åt vi hämtmat tillsammans med Anneli. Jag och Markus framför ett avsnitt ”Seinfeld”. Men sedan skulle både han och Anneli iväg och jag fick sätta mig och fortsätta ringa.

Nästa paus blev en frimärkspaus då en del Traderavinster ramlade in med posten även om den mestadels bestod av tidskrifter som Postnord verkar ha lagt på hög. Fick New Scientist, Nära, Journalisten, Fortean Times och Illustrerad vetenskap på en gång.

Det blev mycket jobbat denna lediga dag. För efter att Anneli lagat god lasagne och vi ätit kvällsmat satte jag mig vid datorn och jobbade med UFO-Aktuellt. Enda avbrotten var några samtal från DN-kollegor som jag sökt under dagen och som upptäckte just detta.

Klockan 01.30 var jag klar med hela UFO-Aktuellt – minus korrläsningen! Stefan är ju bortrest så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med den nu.

Loading