Dagsarkiv: 28 september 2021

Nu över 100 samtal och jobb med kursen

Min arbetsplats.

Den här dagen är lätt summerad: Jag har suttit och ringt och ringt från morgon till kväll. Upp redan 08. Nu har jag hunnit prata med en bra bit över 100 arbetskamrater på DN och har faktiskt bara fem kvar. Kollega Hans ligger lite efter men har också hunnit upp till 100 och vi hade flera samtal också emellan oss två under dagen.

Enda avbrottet blev lunch med Anneli och sedan kvällsmat när klockan blivit så mycket.

Framåt kvällen fick jag in en rapport om ett fenomen på himlen över Lilla Edet som jag inte ska gå närmare in på just nu eftersom jag tror att det kan vara bra att plocka fram till kursen i oktober men också ett samtal från en vän i Sundsvall som trodde sig ha sett ett mörkt föremål från bussen som absolut inte var en fågel.

Inte mycket att göra åt sådana observationer. Att inte kunna stanna till och studera det man ser lite närmare gör det mycket lättare att ta fel på något naturligt. Så det får bli ett litet mysterium för både honom och mig även om vi båda förstår att det nog inte var något väldigt ovanligt.

Jag och Anneli tog en paus från jobben och tittade på ännu ett avsnitt av ”Saknad inte glömd” på SVT Play som nu får bli vår serie tillsammans under en tid.

När natten närmat sig ordentligt satte jag mig och jobbade med fältundersökarkursen. Pratade med Tobias en stund och fick lite av hans färdiga material skickat till mig. Blev klar framåt 00.30 och mejlade det jag gjort till Tobias för koll.

Loading