Dagsarkiv: 7 januari 2022

Till Örebro och Claes och Åsa

Claes, Åsa, Clara, Anneli, Stefan och Anneli (igen).

I dag styr jag och Anneli till Örebro för att träffa vänner och äta middag. Snön ligger kvar ute och det är kallt, faktiskt liknar det något lite vinter. Inte illa!

Och när vi närmade oss Örebro så började det snöa så smått, inga mängder men efter att vi parkerat blev bilen allt vitare.

Claes, Åsa och Clara är vänner som det alltid är enkelt att vara med. Vi har känt varandra länge och gjort en massa kulturella saker gemensamt. I dag höll vi oss inne och satsade på god mat och dryck och efter några timmar fick vi sällskap av ännu en Anneli och hennes man Stefan.

Efter ett glas champagne i vardagsrummet blev det förrätt och sedan boeuf bourguignon med ett fint vin och efterrätt. Väldigt gott! Sedan satt vi där och pratade fram till en bra bit efter midnatt då Stefan och Anneli gav sig hem. Vi orkade en stund till.

På vägen till Örebro pratade jag en bra stund med Anders Berglund om söndagens UFO-Sverigemöte i Norrköping där vi gick igenom dagordningen och pratade om en del frågor som kommer att tas upp.

Pratade också med Carl-Anton som kunde berätta föreningen nu fått 130 extra medlemmar tack vare vår kampanj där han själv skickat ut hundratals påminnelser till personer som inte förnyat sitt medlemskap de senaste åren. Och det är väldigt tydligt att många av dem gärna vill komma tillbaka och vara en del av vår förening.

Vi slog också en signal till Niklas som ligger hemma med coronaeländet och han mådde bättre i dag vilket var skönt att höra. Men det tar ett tag till innan han kan gå tillbaka till jobbet. Det känns ju alltid lite extra när ens barn drabbas av sjukdom.

På tal om corona så publicerade DN i dag min senaste intervju med den sydafrikanska läkare som slog larm om omikronvarianten, Angelique Coetzee och den svenska sjuksköterskan Olivia Kiwanuka som arbetar på ett jättesjukhus i Soweto. Bra läsning hoppas jag.

I morgon åker vi vidare till Norrköping.

Loading