Dagsarkiv: 10 januari 2022

Rumfixande och mejl

Anneli i slipartagen.

I dag började Anneli jobba igen och jag satte mig vid datorn för att hinna i kapp en massa saker, mest mejl som skulle skrivas till olika utländska kontakter. Bland annat till Bob Rickard i London som jag verkligen hoppas kunna träffa snart igen, men allt beror ju på coronaeländet.

Skrev också till ufologen Kevin Randle som jag pratade med under Martin Willis podd senast och så har jag fortsatt ha kontakt med en person som påstår att han vet var en intressant sak som jag gärna skulle vilja se finns. Mer kan jag inte säga just nu.

Från Ole.

När posten kom var det lite frimärken som jag köpt via Tradera men också ett kuvert från Ole i Oslo, även det med frimärken och så två fina rymdhelsaker som ni kan se här ovan. Ett stort tack!

Också från Ole.

Jobbade en stund med min ständigt växande bibliografi över allt som skrivits på ett faktabaserat sätt om ufo på svenska och nu har jag 689 poster där. Snart 700, alltså. Frågan är om den runda och fins siffran kommer att nås under året.

När Anneli tog bilen till Skälby livs för att få tillbaka pengarna för de ruttna avocadorna (hon fick två liter mjölk som kompensation) så gick jag ut i garaget och plockade ut de flesta av papperen från Rolf Ejvegård som ligger i flyttlådor. De har tagit ordentligt med lukt efter alla år i ett garage i Borrby så därför har jag inte burit in dem.

Luftande lådor.

Men det räcker nog inte så nu packade jag upp ett par av lådorna och lade ut papperen för att de skulle få mera luft. Förhoppningsvis ska det hjälpa till. Helt luktfria blir de aldrig.

Undertecknad fick användning för munskyddet.

Efter middag på spaghetti med räkor i currysås gav vi oss an Markus rum. För när Anneli var ute passade hon på att handla lite tapetserargrejor till rummet. Och så körde vi igång. Plockade bort spikar, pluggade elen, tog bort listerna och började slipa. Så där fick jag en ny användning för munskyddet.

Nu har vi i alla fall börjat.

Och kvällen den slutade med ett avsnitt ”Midsomer Murders”.

Skottat och klart.

Loading