Dagsarkiv: 13 januari 2022

Planering inför UFO-Sveriges expo

I dag blev det mat med Staffan igen.

I dag satt jag i ett långt och bra samtal med en aktör i Norrköping som vi hoppas ska bli en del av UFO-Sveriges jubileumsexpo den 28–29 maj i år. Det handlar om vårt uppskjutna 50-årsjubileum som skulle ha hållits 2020 och där planerna hunnit långt med bokning av lokal, gästföreläsare och mycket annat.

Men så kom coronaeländet och allt fick ställas in.

Nu har vi alltså dragit igång igen och det kommer att bli ett bra expo med utställning och vidhängande riksstämma, alltså föreningens årsmöte. Men en hel del kontakter måste förnyas och andra tas på nytt. Och det var det jag ägnade några timmar åt i dag. Alla jag pratade med var positiva till vårt arrangemang och det låter väldigt positivt för vår planering.

Pratade också med SMHI, som jag var och höll föredrag för den 16 december, och fick höra att alla varit mycket nöjda med mitt föredrag och att de hade rekommenderat andra organisationer och företag att anlita mig.

Satte mig en stund och jobbade på artikeln om TTSA och Tom DeLonge också. Kom en bra bit på väg innan det var dags för lunch och sedan bussen mot Vällingby och tunnelbanan till jobbet. Där väntade ett nytt coronatest som jag tog i ett särskilt rum i receptionen. Frisk i dag också.

Medan jag väntade på att resultatet skulle tona fram på testbrickan läste jag ut John Grishams ”Väktarna” som var en ovanlig thriller utan några mord förutom de gamla som allting handlade om. Och så blev det aldrig jättespännande men hela tiden intressant.

Starten när jag kom upp på jobbet blev en rivartad sådan då jag först fick göra en snabb intervju med Trafikverket om det kommande snöovädret i västra Jämtland och sedan blev uppringd av en ansvarig för infrastruktur på Space Norway som jag sökt angående avbrottet i den optiska kabeln mellan Svalbard och Andøya och sedan fick ta tag di ännu en negativ nyhet för prins Andrew.

Direkt på det intervjuade jag en doktor i sociologi för en artikel som ska ut i morgon.

Framåt 19 gick jag till Rosa Drömmar med Staffan Kihlström efter att ha beställt var sin planka. Min lite rödare än Staffans. Andra gången på två dagar vi äter tillsammans.

Ägnade resten av kvällen åt att skriva på artiklar som inte ska in i dag. Hem vid 01, tog hand om tvätten, pysslade med frimärkena och så i säng 02.30.

Loading