Dagsarkiv: 3 januari 2022

Tillbaka på jobbet

Så var helgerna över och det var dags för mig att gå tillbaka till jobbet. För Anneli dröjer det ett tag till eftersom hon är ledig veckan ut.

Innan jag gav mig iväg åt vi lunch framför det fjärde avsnittet av ”Tjernobyl” som är en riktigt bra serie med drama, bra skådespelare och fantastiska miljöer och rekvisita. Kan verkligen rekommendera den även om den är grymt hemsk. Som vanligt undrar man hur mycket som bygger på fakta så det blir väl till att kolla upp det.

Under dagen diskuterade jag en underlig bild av ett påstått ufo med några kollegor i UFO-Sverige och tyvärr kan jag inte visa den här. Men bilden, som är tagen nattetid, visar en bil på en mörk väg med ett föremål med tre lysande lampor hängande över sig.

Vi skulle verkligen behöva veta mer om den bilden och jag hoppas att vi kan få fram det snart.

På väg till jobbet läste jag vidare i Johan Theorins ”Benvittring”, ett bra ressällskap.

Eftersom arbetskvällen blev lugn har jag kunnat skriva ut min bandade intervju med Tom DeLonge men ännu inte hunnit förvandla den till en artikel, vilket kommer att ta lite tid. Hans svar var inte lätta att reda ut, den saken är klar.

Gick aldrig ut för att äta på jobbet id ag utan tog för mig av resterna från nyår vilket innebar ännu mera Janssons, sill och liknande. Men det funkade.

Satt kvar till efter 01 för att skriva ut hela Tom DeLonge-intervjun och kom inte iväg förrän 01.45.

Loading