Dagsarkiv: 19 januari 2022

Badminton och erbjudande om nytt arkiv

Andreas Cromnows blänkande tefat.

Bilden här ovan är en illustration gjord av begåvade Andreas Cromnow som jobbar under namne V1 Contact. Andreas satsar många timmar varje dygn på sitt favoritintresse, att skapa fantastiska bilder oftast med ufomotiv. Om ni går in på hans Facebooksida så hittar ni fler vackra bilder.

Annars vaknade jag före 07 och det var ingen idé att försöka somna om. Anneli gick upp och jobbade en halvtimme senare medan jag låg kvar i sängen och läste ut Kent Wernes ”Konspirationsfeber” som känns aktuell med en hel del om pandemin och Donald Trump. Detta är en bok som många borde läsa men de som verkligen behöver det tänker nog inte så.

Klockan 11 stod jag mitt emot Stefan på badmintonbanan och så blev det en ny holmgång som vi efteråt var överens om inte var vår bästa match. Nedre kvartilen. I vilket fall lyckades jag vinna första set med 15–10 för att förlora andra med 10–15, siffror som speglar hur det brukar se ut mellan oss.

Märkligt nog vann jag sista med klara 15–2 trots att jag då var ordentligt trött. Vi kör rätt hårt och det känns bra i kroppen efteråt. Efter dusch och så åkte jag till Coop och hämtade ut ett paket och sedan till Barkarbystaden för att handla lite.

Framåt eftermiddagen hörde Markus av sig och dök sedan upp för lite fika och prat. Han stannade bara några timmar innan Anneli körde hem honom eftersom hon ändå skulle ut och hämta en symaskin som en kamrat till oss hade köpt här i kommunen.

Markus i sitt gamla rum.

Under kvällen satt jag med på ett mycket bra möte i en av UFO-Sveriges arbetsgrupper (via Teams) där Malin, Mikael, Anna-Lena och Martina är med. Deras uppgift är att hitta svar på frågan: Hur ska vi öka antalet aktiva fältundersökare?

Och det hade de jobbat bra med. Jag kunde ge dem en del idéer och även föreslå hur själva gruppen skulle kunna bli en del av rapportcentralen och på så vis avlasta den och ge fler fältundersökare möjlighet att utvecklas.

Under kvällen fick jag också ett telefonsamtal som rörde ett arkiv som en medlem i UFO-Sverige har jobbat länge på att få i hamn och nu ser det ut att kunna bli en lösning där. Vi håller tummarna och jag får återkomma till detta vid en senare tidpunkt. Om allt går som vi hoppas så skulle den donationen bli ett väldigt värdefullt tillskott till AFU.

Jag har också jobbat med en artikel till nästa nummer av UFO-Aktuellt, varit i kontakt med en tjeckisk kontaktperson som fortsätter uppleva märkliga saker på en restaurang där och bestämt ett datum då jag ska besöka en person i östra Sverige för att berätta lite om UFO-Sveriges verksamhet.

Sist på dagen fick jag protokollet från senaste styrelsemötet i föreningen från vår sekreterare Victoria att justera och när jag gjort det skickade jag det till den andre justeraren Thomas som också han var snabb att läsa. Så vi kunde sända det färdigjusterade protokollet till Victroia bara några timmar efter det att vi fått det.

Har också läst korrektur på rapportcentralens årssammanställning för 2021 som ska ut till medierna i morgon. Först till TT som brukar göra en sammanfattning och kanske intervjua Johan på rapportcentralen.

Sedan blev det en stund i soffan och därefter sängen vid 23.30.

Loading