Dagsarkiv: 23 augusti 2022

Möte i Lund och hem till Järfälla

Hans Aarenstrup.

Vaknade alldeles för tidigt men lyckades somna om till 07.00 och när Anders gått upp och duschat smet jag ner för trappan från andra våningen, där vi bott, och avlöste honom.

För Anders del väntade tåg från Malmö C klockan 10.02 så han tog bussen dit medan jag vinkades av från Limhamn av Thomas och Kristina vid 08.30-tiden för att köra till Lund och Hans Aarenstrup som en gång var engagerad i Engelholms metafysiska förening.

Hans väntade på mig på parkeringen och överräckte en stor låda med material från EMF-tiden och ni kan se honom här ovan med en gammal skiva i högsta hugg. Den lärde ut hur man kunde vässa sina paranormal förmågor – kanske…

Vi pratade en stund och Hans passade också på att visa mig lite kring sin öltillverkning och berättade att han låg bakom en del av recepten till de öl som Limhamns bryggeri gör. Ett utmärkt litet bryggeri kan jag garantera efter att ha druckit deras weissbier i går.

Men sedan bar det av hemåt med stopp på Burger King utanför Värnamo där jag också tankade bilen. Sedan körde jag vidare nonstop hem dit jag kom 16.20 efter 5.760 kilometer allt som allt. Skönt att komma hem till Anneli igen efter nästan två veckor. Men två väldigt framgångsrika veckor.

Ett Gripenplan på väg in för landning utanför Linköping.

Under vägen upp hade jag passat på att ringa många i UFO-Sverige och AFU, dels för att uppdatera mig om vad som hänt sedan jag och Anders lämnade Sverige och dels för att berätta lite om vår resa. Så jag pratade med Anders L, Håkan B, Håkan E, Anders B, Carl-Anton, Mats, Thomas, Peo och Tobias plus Kjell Törnlund. Och givetvis med Anneli.

Nu hade jag med mig ett antal lådor från England men också från Hans i Lund så snart var hallen full av allt som stuvats in i bilen. Det skulle ta ett par timmar att sortera allt så att det hamnade på rätt plats.

En Van Tassel-tidskrift ur lådan jag fick av Contact International.

Framåt kvällen kom Markus och vi åt middag tillsammans. Och Niklas ringde och önskade mig välkommen tillbaka. Tyvärr kunde han inte komma eftersom han hade kören sent i dag.

Framåt midnatt var det dags för sängen.

Loading