Dagsarkiv: 26 september 2021

Möte med UFO-Sverige

Möte på gång.

I dag var det dags för ännu ett zoommöte med styrelsen i UFO-Sverige. Och trots att vi hade en hel del att prata om gick mötet betydligt snabbare än i vanliga fall, vilket var skönt. Högst upp på agendan stod den kommande fältundersökarkursen den 8–10 oktober.

Vi kunde också konstatera att det går bra för vår podd, UFO-Sveriges Radio, och att medlemstillströmningen är så god att den till och med överstiger rekordåret 2017 nu.

I övrigt har jag skrivit klart de sista putsningarna på mina Afghanistanartiklar och skickat in till DN. Tittade också på hur teveinslaget blev och det var snyggt hopklippt av våra redaktörer. Nu får vi hoppas att allt publiceras så snart som möjligt.

Jag och Anneli ägnade en stund åt att städa i källarskafferiet och sedan blev det en tur till återvinningen. Bra jobbat av oss eftersom det nu blev plats till all den nya lingonsylten.

Ibland undrar jag om det över huvud taget är lönt att diskutera vissa frågor på Facebook, som cirklar i sädesfälten där det finns en del som bara absolut måste få dem till att det är utomjordingar som lämnar meddelanden till oss. Jag har svårt att tänka mig att högt utvecklade varelser som skulle besöka oss använder sig av den typen av kommunikation. Som ju i grund och botten inte är någon kommunikation alls eftersom vi inte kan svara.

Nå, jag har ägnat alldeles för många veckor i engelska och svenska sädesfält för att tro på den förklaringen.

I vilket fall fick jag ett mycket märkligt svar från en cirkelintresserad person när jag skrev att dessa formationer är högst mänskliga. Jag kan inte undanhålla er svaret som var:

”Clas Svahn: Vad är den egentliga anledningen till att du bromsar kunskapsutveckling mot utökat vetande/vetskap (vetenskap) inom detta ämne? Om det handlar om  att förebygga antisemitiska strömningar inom den snäva kretsen bland de  mera svagt tänkande, eller misstänker du t.o.m. att intelligensen som gäckar vår kända värld är antisemiter?”

Ja, försök att fatta det inlägget den som orkar.

Det blev lite vanlig söndag också. Jag fixade med tvätt och så lagade jag och Anneli hemrullade köttbullar med potatis och brunsås till middag och så tittade vi klart på vår serie. I alla fall på den första säsongen.

I säng med BTJ-boken 23.30.

Loading