Dagsarkiv: 17 juli 2022

Hovenäset och Smögen

Samlade kring sillunchen.

Efter frukost hos Anders lämnade vi Hällevadsholm och honom och Håkan Ekstrand för att köra de trettio minuterna till Staffan och Gunilla i Hovenäset.

Där blev det ännu ett kul möte med vänner vi inte har sett på länge. Staffan mötte oss på trappan och sedan letade vi upp en parkeringsplats.

Nu ska vi stanna här över natten och det blir fullt i huset då döttrarna Annika och Maria också är här tillsammans med sina barn som är från nio månader till fyra och ett halvt år. Så det har varit livat i huset hela dagen!

Förutom en riktigt bra sillunch har vi hunnit med en tur till Smögen där vi vandrade runt och tittade på folklivet (massor), båtar (massor) och klippor (en hel del de också). Så vi besteg en utsiktspunkt och tittade ut över Västerhavet och även in mot Smögen. Vackert!

Det blev en lugn dag med god mat och mycket prat. Men jag hade också kontakt med Kenth på rapportcentralen om ett fall som han fått in under natten och som kan vara potentiellt intressant. Jag har också skrivit till en kvinna i USA som ska skicka ett sextiotal ufoböcker till AFU och det också bli betydligt fler inom parapsykologin.

Under dagen fick jag länken till intervjun som Shadee Rönnbäck gjorde med mig för några veckor sedan. Jag tycker att den blev helt okej.

Kvällen blev mycket trevlig och jag och Staffan blev sittande och pratade fram till midnatt medan de övriga gick och lade sig.

I Smögen.
Några av Staffans och Gunillas barnbarn.

Loading