Dagsarkiv: 3 oktober 2022

Mejlande och kursjobb – igen

På Lilla Asien för middag med Staffan och Björn.

Kom upp i hyfsad tid och satte mig vid datorn. Mejlade Loes i Nederländerna för att kolla läget. Loes gav under många år ut den digital tidningen Verwondering som var en forteansk skrift men nu har hon lagt av med den och pensionerat sig från utgivandet. Jag har träffat Loes för ett antal år sedan och hoppas kunna göra det igen under nästa år.

Det finns många enskilda personer som drar sitt strå till den stora forteanska stacken! Vi som jobbar med AFU är en del av detta nätverk.

Jag har också jobbat vidare med kursförberedelserna (har bland annat skrivit in några förslag från Tobias i den övning vi jobbar med) och bestämt träff med Crazy Pictures Albin nu på onsdag då jag och Markus ska ned till Norrköping för att jobba med ett av kursavsnitten tillsammans med Tobias.

Tog hand om lite tvätt, lagade mat tillsammans med Anneli och läste en stund i ”Mr. Mercedes” innan jag tog bussen.

De grå bitarna är tänkta nybyggen.

På jobbet stod det en modell i entrén som visar hur omgivningen kring DN kan komma att se ut inom några år. Bland annat blir det två höghus runt där vi nu sitter och själva DN-huset byggs på med två våningar. Om bygget blir som på modellen försvinner garaget och träningsanläggningen Oasen som många använder.

Under dagen har ytterligare tre personer anslutit sig till mitt lilla upprop om att bidra med månatliga donationer till AFU. Detta innebär att AFU kommer att få in ytterligare 750 kronor i månaden från gräsrötter som vill hjälpa oss att kunna utvecklas.

Även i dag var det fokus på Ukraina men när det blev matdags fick jag och Björn, som jobbade i dag, sällskap av Staffan Kihlström som det var ett tag sedan vi åt tillsammans med. Ni kan se oss högst upp här i bloggen. Staffan tillbringar halva tiden i Uppsala och halva på Västkusten och så ibland dimper han ned i Stockholm och då kan vi ofta äta ihop, om jag jobbar.

Har haft kontakt med Nick i USA som planerar en större ufoutställning på Manhattan och nu ska vi se om vi kan hitta en tid för ännu ett möte via Zoom.

Åkte hem vid 01.

Loading