Dagsarkiv: 31 oktober 2022

Fortsatt AFU-jobb och fin skiva

Gåva från Björn.

I morse satte jag mig och skrev ett mejl till en viktig person i USA som jag hoppas ska vilja hjälpa AFU i framtiden. Vi har redan haft ett par korta utbyten på Linkedin men nu har vi gått över till mejl. Vi får se hur det går. Personen är långt ifrån den förste jag försöker bearbeta men kanske den som jag hoppas mest på.

Pratade med Markus en stund och han kommer till oss på onsdag för att prata om sina planer på att köpa lägenhet. Då passar vi också på att äta middag tillsammans.

Eftersom det finns gamla uppgifter om UFO-Sverige och vår styrelse på nätet så ringde jag Bolagsverket och sedan Skatteverket för att ändra på dem. Men det visade sig att ingen av dem var rätt instans. Till slut hamnade jag hos Credit Safe Sweden som faktiskt verkade vara precis rätt så efter att ha ringt vår sekreterare Victoria och fått en pdf på protokollet från UFO-Sveriges konstituerande möte i maj kunde jag samla ihop de uppgifter som behövdes.

När jag kom hem i natt fixade jag ändringarna och skickade in dem till företaget.

Innan jag gick till bussen stoppade jag i en tvättmaskin och sedan blev det lunch på lite rester. Egentligen en färdig köttgryta med grönsaker som Anneli gjort som jag kokade vita bönor till för att dryga ut.

Under dagen kom uppgiften om att den amerikanska kongressen nu har mottagit Pentagons UAP-grupps hemliga rapport och att den öppna kommer att publiceras på fredag. Det ska bli spännande att se vad den kommer att innehålla. Frågan är som alltid vilka detaljer som allmänheten anses kunna få ta del av.

Enligt uppgifter som ska ha läckt till brittiska Daily Mail ska den hemliga rapporten bestå av 22 sidor där 366 observationer av ufo (UAP) undersökts. Av dessa kvarståt 150 som oförklarade. Rapporterna sträcker sig ett år tillbaka i tiden.

En av observationerna ska ha gjorts via en militär Reaperdrönare som under ett uppdrag i Mellanöstern filmat ljusglober som flugit runt den innan de snabbt flög därifrån. Andra rapporter ska röra formbeskrivna föremål som rört sig i överljudshastighet och gjort skarpa svängar på ett sätt som skulle ha dödat en pilot om det funnits någon ombord.

På jobbet fick jag en fin gåva av Björn som hade köpt skivan ni kan se här ovan till mig. En singel av bandet Flying Saucers. Och jag måste erkänna att jag aldrig har sett skivan eller hört talas om bandet förut.

Mat blev det också. Och i dag gick vi til Lilla Asien vilket var på tiden. det var ett bra tag sedan vi var där tillsammans. Och det var faktiskt ett bra tag sedan vi åt tillsammans över huvud taget eftersom vi gått om varandra med ledigheter och annat en tid.

Jag tog en biff med lök (som vanligt minus purjo) och den smakade riktigt bra.

Under kvällen skrev jag om överfallet på Paul Pelosi och en hel del annat. Inte minst Ukraina, givetvis.

Hem efter 01 sedan jag skrivit en kort notis om ett fel i tryckeriet som gör att många DN-läsare blir utan sin tidning i morgon tisdag.

När jag kom hem var det lite lätt disigt men Mars lyste klart i spetsen på Oxens ena horn och Orion syntes klart lite längre ned. Orion förebådar vinterns ankomst och det är lika magiskt att se denna vackra stjärnbild varje år vid den här tiden. Den gör vintermörkret lite lättare att uthärda.

Jag hade lite att fixa innan det blev sängen vid 02.30-tiden.

 157 antal visningar totalt,  1 antal visningar idag