Dagsarkiv: 9 februari 2023

Sängbyggande och bokning av möte

Nästan klar.

I natt sov Markus hemma eftersom hans säng inte var monterad i den nya lägenheten. Så efter att jag suttit i telefon med en bank för att fixa lite affärer under förmiddagen tog vi bilen och körde till lägenheten och började montera. Och tänk, det gick bra att få ihop den trots att jag fick köra hem för att hämta en lite längre skruvmejsel och att vi fick plocka isär en del av det vi monterat eftersom vi glömt fästanordningarna för gaveln.

På väg att bli en säng.

Men klart blev det och jag fick skynda mig hem för att kasta i mig en uppvärmd tjockpannkaka, duscha och göra rent bilen med hjälp av avfettningsmedel. Markus och Anneli hade sett till så att bilen blev tvättad i går (på tiden) och det som inte gick bort då fixade jag i dag.

Sedan var det full fart till jobbet.

På vägen ringde jag och grattade Stefan Svensson i Mariestad som fyller år i dag, ringde en kontakt inom Försvarsmakten och bestämde träff i början av mars (uforelaterat) och mejlade med transportföretaget i USA om Virginiatransporten.

Mötet på Försvarsmakten är viktigt för UFO-Sverige för at vi ska kunna fortsätta våra goda relationer med den. Och det finns inget som tyder på något annat. Ska bli roligt att komma dit för ett litet längre samtal.

Fick också mejl från en kvinna som ville bli medlem i UFO-Sverige och ett annat mejl från en radioproducent som vill intervjua mig om mystiska ljud i morgon. På engelska dessutom.

På jobbet skrev jag flera artiklar om Ukraina som våra läsare är fortsatt väldigt intresserade av. Men det blev också en matpaus med kebabrulle från Pizzeria Lilla Essingen. Och i kväll hade jag sällskap av Melena och Pelle på Sporten.

När klockan blev 01 var det bara jag och Mats kvar. Sedan blev det taxi hem i blåsten. Och blåste gjorde det! Ett plan som lyfte från Arlanda för att flyga till Sundsvall fick vända.

Loading