Dagsarkiv: 10 februari 2023

Intervjuad, uforapport och städning

Stor pizza.

Eftersom vi ska ha gäster i helgen körde jag en vända med dammsugaren på förmiddagen. Men innan dess hade jag fått telefon från en av dem som besökte mitt föredrag på Högskolan i Skövde för ett par år sedan. Ett väldigt välbesökt föredrag där folk stod i gångarna eftersom alla platser fylldes direkt.

Mannen ville tipsa om en person i Skaraborg som sett orange klot vid flera tillfällen, en gång inomhus, och dessutom tagit bilder av något märkligt på himlen. Nu kommer jag att få bild och teckningar skickade till mig och sedan kopplar jag in Tage Bång och Skaraborgs UFO-förening på fallet. Inte minst observationen inomhus lät ju spännande.

Strax efter 11 blev jag intervjuad på engelska av en journalist på radion som intervjuat mig en gång tidigare. Den här gången jobbade han med en programidé som handlade om märkliga ljud och det var den saken vi pratade om i tio minuter.

Jag har också slösat bort 90 minuter med att stå i kö till Swedbank och vid tre tillfällen när jag gått från plats 64 (48, 44) blivit bortkopplad kring plats 15. Hur roligt är det? Till slut ringde jag upp personlig service och fick ett nytt nummer att ringa. Ringde det och fick svar efter 40 minuter, då stod jag och skulle gå ombord på bussen till jobbet.

Nu blev jag lovad att bli uppringd på måndag morgon. Får väl nöja mig med det.

Under kvällen sköt ett amerikanskt jaktplan ned ett okänt föremål som gått in över amerikanskt territorium i Alaska. Jag var snabb att rapportera och fyllde sedan på när mer information kom fram. Föremålet, som jag skulle tro var en ballong eftersom det spårats i 24 timmar, var betydligt mindre än den kinesiska spionballong som sköts ned i lördags.

Ni kan läsa min artikel här.

I praktiken innebär detta att USA skjutit ned ett ufo. Det är inte klart vad det var för föremål eller vem som skickat upp det.

Maten intogs på Pizzeria Lilla Essingen där jag fick den största pizza de hittills lyckats göra åt mig. Så stor att jag fick knuffa halva pizzan över tallriken för att kunna skära i den. Ni ser den och Björns tagliatelle på bilden ovan.

Efter flera artiklar om Ukraina i slutet av kvällen bar det hemåt efter 01. Den här gången med en av mina kända chaufförer. Fixade några betalningar och läste brev på Kivra innan det blev sängen 02.30.

Loading