Dagsarkiv: 11 februari 2023

”Hair” på Göta Lejon

På slutet ställde sig publiken upp.

När jag vaknade blev det frukost med Claes, Åsa och Clara från Örebro som kom redan i går men som jag missade då. När jag kom hem låg alla och sov. Men nu samlades vi alltså kring frukostbordet och sedan hjälpes alla åt då det blev dags för ”Melodikrysset”.

Strax före lunch åkte Åsa och Clara in till stan för att gå på museum medan vi andra tre åt korv med bröd och mos i alla enkelhet till lunch innan också vi gav oss iväg i samma riktning några timmar senare.

Målet var att gå på Göta Lejon och se musikalen ”Hair” som var riktigt bra. Så efter att ha parkerat i ett p-hus för 240 kronor gick vi till ett fik där Claes och Anneli drack kaffe och jag tog en liten smarrig pralin med ett glas vatten innan vi gick över gatan till Göta Lejon.

På fiket.

På andra sidan väntade inte bara Åsa och Clara utan också Ylva som anslutit och de var långt ifrån ensamma. För kvällens föreställning var fullsatt och det var bra fart på publiken som var duktig att klappa med i låtarna.

Vi satt bra på bänk 10 och ju längre föreställningen gick desto bättre tyckte jag att den blev. Kanske kunde ljudet ha varit bättre, nu blev det lite mycket teaterljud för en musikalföreställning. Men låtarna var suveräna och artisterna riktigt bra.

Föreställningen var mer än två timmar så i paus gick jag och Ylva ut för att få lite luft men mycket mer än så hann vi inte. Även andra delen var riktigt bra och vi fick verkligen valuta för pengarna.

Så nöjda och glada satte vi oss i bilen och körde hem medan Clara, som inte fick plats, tog pendeln.

Hemma tog vi en GT och stod och pratade i köket innan vi satte oss til bords och åt en murkelpaté med cornichoner och rostat bröd till förrätt och sedan Annelis smarriga lax i ugn med pressad potatis till huvudrätt följt av en god citronkaka till efterrätt, också den signerad Anneli.

Gott att dricka i form av olika viner blev det också och så avslutade vi kvällen med att gå ned i källaren där alla fick en möjlighet att rota igenom ett trettiotal bokkassar för att handla böcker av mig. Allt till förmån för AFU som vanligt. Och här gjordes flera fynd.

Bokfyndande.

Ungefär då stod det klart att ännu ett okänt flygande föremål hade tagit sig in över Nordamerika och den här gången sköts det ned över Kanada. Det ska bli intressant att se om de två senaste ufona går att knyta till något land.

Under dagen fick jag ett mejl med en pdf-fil av ett nummer av UFO-Aktuellt från Håkan E och det såg bra ut både i telefonen och på fasta datorn. Tanken är ju att vi ska börja sälja äldre nummer i pdf-format och nu har Håkan tagit fram det första testexemplaret.

Nästa steg blir att lägga dem på vår butik för att den som vill ska kunna köpa dem.

Vid midnatt sökte de flesta upp sängen men jag kom inte dit förrän 00.45. I morgon blir det jobb igen.

Loading