Dagsarkiv: 12 maj 2024

Skriver föredrag

Lite röd i ansiktet efter att ha stått vid grillen.

En lugn dag som jag bland annat har ägnat åt att skriva klart ett kommande ufoföredrag, det jag ska hålla i Götene (biljetter kan ni köpa här) och samla material till ett annat. Men det får jag fortsätta att jobba med i morgon eftersom det blir ett i grunden helt nytt föredrag som jag aldrig tidigare hållit.

Det tog några timmar att jobba med dessa två men jag stack också emellan med att ringa upp en man i norra Stockholmsområdet som ville prata med mig om en observation han gjort i Finland 1970. Troligen i december. Då såg han en formation av konformade föremål ganska långsamt flyga över sig i mörker.

Intressant att prata med honom och roligt att han hade kontaktat mig för att han gillade min frågvisa inställning och att jag inte har svaren på förhand, något han påpekade flera gånger under vårt 25 minuter långa samtal.

I dag lade Tobias Lindgren ut UFO-Sveriges senaste podd där en hel drös av medlemmar deltog med var sina korta avsnitt på temat ufofall i Småland. Avsnitt 106 är det och jag kan rekommendera alla intresserade att lyssna. UFO-Sverige ägnar sig åt att berätta om fall som vi har undersökt och på det viset är vi unika i Sverige. Och på så sätt för vi ufofrågan framåt. Ni kan lyssna på avsnittet här.

Anneli var iväg en sväng till golfbanan men sedan blev det två matpauser på verandan i den 22-gradiga värmen. Först lunch på rester och sedan middag där vi grillade kycklingspett.

Eftersom jag var lite nyfiken på hur bra det svenska VM-laget i ishockey är så tittade jag, och Anneli, på matchen mot Polen i kväll. Kanske blev vi inte så imponerade. Visserligen vann Tre Kronor med 5–1 men det var inget imponerande spel.

Fixade lite med mina frimärken också. Blötte upp ett gäng och satte in i album. Trevlig avkoppling.

Sedan blev det tidig kväll för att hinna läsa lite. Jag har försummat den saken några dagar nu. Så efter 23 var det kudden och läslampan.

Loading