Dagsarkiv: 11 januari 2022

Grattis till Acke och ufomejlande

Vanlig utsikt.

I dag fyller evigt unge UFO-Sverigemedlemmen Acke Svensson 79 år. Acke var under många år en av de drivande bakom Karlskoga UFO Center och har intresserat sig för ämnet sedan unga år. Numera är han inte aktiv längre men följer intresserat det som händer i Sverige och världen och är en av dem som stöder AFU.

Och insamlingen till våra nya rullhyllor gick i mål i dag, det blev till och med ett överskott vilket gör att vi kan köpa också en del lösa hyllor. Jag spelade in ett litet Instagramtack när jag besökte AFU i söndags och Tobias hade mobilen i högsta hugg. Då återstod det ännu fem procent, så icke längre! Om ni klickar på den här länken och sedan på bilden på mig med rubriken ”Tack” så kan ni se tacket.

På förmiddagen blev jag upphämtad av Stefan för att vi skulle kunna spela badminton. Eftersom Anneli kört bilen till Motordepån för 16.500-milaservice så stod jag utan fordon. Nu funkade det så bra att jag kunde hämta upp bilen på vägen hem från matchen.

Matchen då? Ja, den var en typisk Stefan/Clas-match där inget var klart förrän det var klart. Jag var trött redan efter några bollar och fick sedan kämpa mig igenom de tre seten där jag inte helt oväntat förlorade första med 10–15 och lika oväntat vann de två övriga med 15–13, 15–7. Vi är verkligen inte lätta att förutse.

Efter att ha hämtat en kebabrulle på Skälby Pizzeria och ätit den framför ett avsnitt ”Seinfeld” betade jag av alla brev som blivit liggande och en massa papper som nu äntligen tagits om hand. Så nu kan jag börja med det som blivit lidande under de senaste månaderna, ett litet filmprojekt och en del jobbrelaterat.

Har skrivit till två av USA:s mest kända ufologer under dagen. Dels Loren Gross som nu har dragit sig tillbaka men som har skrivit en serie historiska ufohäften som går att köpa på AFU Shop. Och dels till Kevin Randle som är mycket produktiv och skriver böcker snabbare än jag hinner läsa dem. Snart har han en ny bok om 75-årsjubilerande Roswell på gång – ”Understanding Roswell”.

Anneli gjorde en spacklingsinsats i Markus rum men annars har vi inte jobbat där i dag. Och så har vi börjat packa ned julsakerna, alla tomtar och allt utom ljusslingan i granen har åkt ned i källaren. Granen får någon dag till på sig.

Under kvällen blev det film, ”The secret life of Walter Mitty”, som vi har sett förut men som gick alldeles utmärkt att titta på igen.

I säng med en god bok efter 23.

Loading