Dagsarkiv: 07 december 2020

Poddintervju om ufo

Sidiri Ekenryd och undertecknad.

Vaknade redan 07.30 och låg och läste en stund innan jag gick upp och och gick igenom en bunt Sky & Telescope i jakt på artiklar som jag ville spara i mitt arkiv. Och jag hittat rätt många.

Jag passade också på att gå igenom hela UFO-Aktuellt en gång till och fixa till alla små skavanker som jag kunde hitta och sedan mejlade jag den till Håkan E som nu har fått både den norska och den svenska delen.

Hann med en hel del smått som skulle fixas i form av mejl också plus att jag skrev lite noteringar som jag hoppas kan komma med i en tryckt upplaga av min nya bok. Den ska ju i första hand bli en ljudbok hos Storytel.

Lunch i form av rester funkade bra.

Åkte till DN några timmar tidigare än vanligt för att spela in en en timme lång podd tillsammans med Sidiri Ekenryd i serien ”Dokumentära berättelser”. Det blev en bra och följsam intervju om mitt eget intresse, UFO-Sverige och om det som händer i USA på ufofronten just nu. Det dröjer några månader innan ni kan höra den.

Intervjun började strax före 14 och var klar på slaget 15, då jag började mitt pass på DN. Men eftersom det bara var en trappa ned till jobbet så kom jag bara ett par minuter sent.

Under eftermiddagen ringde ”Morgonpasset” och undrade om jag kunde vara med där i morgon bitti och prata mystiska monoliter. Det kunde jag ju även om det innebär en kort natt. Taxin kommer och hämtar mig 07.30 redan.

De märkliga monoliterna har ju blivit allt fler och under kvällen hittade jag ytterligare två, en i USA och en i Storbritannien, så nu är de sammanlagt fem.

Monica och Mia.

Kvällen puttrade på i lugn takt vilket var bra. Jag skrev en del i liven och några mindre nyheter, händelsemässigt var det ganska tunt. Jag skrev en brexitnyhet och Mia var snäll och gick till Barca och handlade pizza åt oss båda och Monica.

Strax efter 01 var jag klar och kunde åka hem.

 187 total views