Dagsarkiv: 19 december 2020

Smygstart på julen

Anneli i städtagen.

Så var man ledig i sex dagar med start i dag vilket känns bra. Egentligen skulle jag ha jobbat lördag och söndag men nu blev det så att jag fick ta ut ett par dagar extra och det passar ju fint.

Tog vara på den första genom att städa i källaren och efter en stund anslöt Anneli. Rensning av gamla papper i hennes fall medan jag och Markus dammsög huset. Och jag plockade ordning i min hylla med böcker om sekter. Och så körde jag en tvättmaskin och hängde den.

Ganska lugna puckar alltså. Mina UFO-Sverigekamrater Håkan, Mats, Gunnar, Tobias, Thomas och Carl-Anton möttes upp på AFU för att ”plocka UFO-Aktuellt”. Alltså plocka tidskriften i kuvert så att varje prenumerant ska få sitt nummer någon gång i mellandagarna.

Skönt att tidningen nu är på gång. Det tar mig ett par veckor att göra den och ett antal skribenter många timmar att skriva sina alster som sedan placeras på sidorna. Dessutom har Stefan ett antal timmars korrekturläsning innan jag mejlar över den färdiga produkten till Håkan E som slår ihop den med vår norska systertidning.

Det läggs alltså ned en massa timmar på den här produkten som vi är väldigt stolta över. Har ni inte redan prenumererat så gör det här!

Vi tittade givetvis på Julkalendern också och sedan en stund på slutet på damernas skidskytte där systrarna Öberg kom tvåa och trea.

Anneli och Markus var nöjda med maten.

Framåt kvällen lagade vi mat gemensamt. Det blev en riktigt bra rostbiff med potatisgratäng och sallad plus ett bra vin. Att allt var gott kan ni se på bilden ovan.

Eftersom vi har sett klart på ”The Crown” tyckte Anneli att vi borde ge en ny serie en chans och det blev ”The Queen’s gambit” som vi hört mycket bra om. Och den var riktigt sevärd så det blev två avsnitt innan vi stängde av teven.

Inte mycket ufomässigt i dag. Har bara haft en del kontakt med en kollega i Toronto och så ringde en vän och tackade för ett antal böcker jag postat till honom. Satt någon timma och klistrade in artiklar också. Min vän Maria Küchen har skrivit en understreckare i SVD om de ”mystiska monoliterna” med rubriken ”Utomjordingar jobbar inte så här”. Mer ufologiskt än så blev det inte.

I säng med en god bok efter 23.

 176 total views