Dagsarkiv: 04 december 2020

UFO-Aktuellt hela dagen och julgransköp

Markus och Anneli fixade granen.

Medan jag satt med näsan i tangentbordet åkte Anneli och Markus till Barkarby och köpte gran. En kungsgran även i år eftersom vi slipper en hel del barrproblem då. Nu får den stå i en hink med vatten i garaget några dagar innan vi plockar in den.

Ja, det har alltså varit UFO-Aktuellt för hela slanten i dag, från morgon till sen kväll. Har väl fått ihop mer än hälften men saknar fortfarande en text från en kollega och en som jag nog får skriva själv. Framåt 19-tiden skickade jag första korrekturet till Stefan och efter midnatt det andra.

Under kvällen hade jag fortsatt kontakt med Jason Gleaves, ufolog i Storbritannien, som hjälpte mig med en del uppgifter jag behövde. Det finns så otroligt många skickliga ufologer runt om i världen. Och många av dem har sina specialområden som är så viktiga att känna till när man behöver hjälp. Jag är stolt över att känna väldigt många av dessa och kalla dem mina vänner.

Fick besked om att tullen gett okej för transporten från Maryland nu och att den alltså snart kan påbörja sin resa på lastbil från Göteborg till Norrköping. Det lär väl bli ankomst någon gång under nästa vecka.

Ringde journalistkollega Anders Palm för att kolla läget också. Och han och frun hade klarat sig undan coronan så här långt. Vi pratade om hans tid med Teknik-Magasinet, en tidning som ofta skrev om ufo och mycket som intresserar mig och andra i föreningen. Efter något år såldes den till en annan utgivare och när den sedan lades ned såldes namnet till en butikskedja som ni alla känner till.

Pratade också med en arbetskamrat i en facklig fråga och hoppas att mina råd kommer till nytta. Dessutom planerar jag och min skyddsombudskollega Hans att göra en större koll över hur folk har det när de sitter hemma och arbetar. Det är ju ett helt annat läge nu när så många inte kan vara på jobbet.

Kvällens mat blev riktigt bra och en samproduktion av oss alla tre. Entrecôte med båtpotatis i ugn plus ett gott vin till gjorde att jag kunde notera hur mina smaklökar nu är på väg tillbaka på allvar. Härligt! Men det är en bit kvar även om blödningen nu är väldigt liten och knappt märkbar.

Först vid 01 kom jag i säng men då hade jag och Anneli också förberett lite inför resan i morgon. Och tittat på ”På spåret” så klart. Det hör till.

 232 total views