Dagsarkiv: 27 juni 2022

Handlar och har möte med Enigma Labs

Några av mina böcker fanns inne på biblioteket.

Upp 07.30 för att möta ännu en 30-gradig dag. Anneli var tvungen att ta sig till jobbet en stund så efter att vi fixat med tvätt och lite andra bestyr här hemma körde jag henne till Jakobsberg och gav mig sedan till Din sko för att handla sommarskor.

Det gick rätt snabbt även om jag fick testa några innan jag fattade att det var storlek 44 (som jag aldrig haft) som var min storlek på just den sorten. Kikade in på Myrorna också och hittade en platta jag slog till på.

När jag ändå var i Jakobsbergs centrum gick jag upp till biblioteket för att se vad som hänt där sedan sist. Det var ett tag sedan nämligen. Såg att flera av mina böcker fanns i deras listor och några av dem som stod på bl var också inne för att kunna lånas. Min sektbok och naturfenomenböcker står ju under andra signum.

Eftersom jag skulle handla en kortärmad skjorta också (order av Anneli) tog jag mig till outleten och Sand där jag brukar köpa mina skjortor. De hade ett smalt utbud men jag plockade i alla fall upp en enfärgat blå (också den i storlek 44) som det var halva priset på.

Värmen lockade mig en avstickare till McD för en strutglass också. 13 kronor men så är den inte särskilt stor heller.

På väg hem ringde Niklas och sa att han hade hittat en teve på ett ställe i tvättstugan där folk ställer saker som de ger bort och den behöver vi ju alltid för våra utställningar i UFO-Sverige. Så jag ändrade riktning och körde till Solna för att träffa grabben och hämta teven.

När jag kom hem hörde DN av sig och ville ha en faktaruta till min och Karins ufoartikel som är planerade att gå i onsdagstidningen så jag skrev två för säkerhets skull och skickade in.

16.15 var det dags för en halvtimmas möte med Enigma Labs och fyra av deras medarbetare varav en var Alex som jag träffat här i Stockholm. En av de andra träffade jag i Houston. Vi diskuterade hur AFU och de skulle kunna samarbeta. Nytt möte väntar efter sommaren men jag skickade i alla fall iväg en del pdf-filer till dem redan efter mötet.

Framåt kvällen grillade jag hemgjorde burgare och Anneli tog hand om den flädersaft som hon fixat. Fem flaskor blev det och den är alltid god!

Vi avslutade med att uppdatera gps:en för resan i morgon, då pojkarna får turas om att vakta huset, och sedan ett avsnitt ”Stranger things”. I säng före midnatt.

Loading