Dagsarkiv: 12 juni 2022

Jobbar med UFO-Aktuellt och P3 pratar ufo

En stund med Oles bok i parken innan jag går till jobbet.

Efter att ha hjälpt Anneli med att torka lite pollen på verandan och att kånka ut en träkista ur bilens bagage, som vi fått av Ylva, så dammsög jag bort ett gäng löv på verandan. Kistan ska vi ha grillkol och briketter i plus en del annat som hör grillningen till så det blir riktigt bra.

Men sedan satte jag mig vid datorn och jobbade på med ett par texter till UFO-Aktuellt, en av dem blir en recension av Ole Henningsens nya bok ”Danska X-filer” som är en genomgång av det danska försvarets ufoengagemang under åren. Plus att det tar upp de danska ufogrupperna Sufois och Discs arbete och en hel del annat. Riktigt intressant!

Eftersom jag inte hunnit läsa ut boken ännu blev den min reselektyr på väg till jobbet och då jag kom med en tidig buss så fick jag en stund på en parkbänk (i solen!) också.

Vid 16-tiden satt Anneli i bilen och hörde då hur Victor Linnér pratade om mig i ”Ison Glasgow och Victor Linnér” i P3 där de båda bett lyssnarna att skicka in sina upplevelser av spöken och ufo till programmet. och 1,08 in i det hela (och även senare) så pratar Victor om mig vilket har sin förklaring då vi har gjort några sittningar i ”Morgonpasset i P3” tillsammans. Så nu blev jag kallad ”ufoprofessor” 🙂 och ”en idol i ufohimlen” 🙂

Det blev en lugn dag på jobbet men jag fick hyfsat bråttom när det plötsligt kom besked om att demokrater och republikaner i kongressen kommit överens om en del förändringar i de amerikanska vapenlagarna. Då var jag på väg för att hämta min sushi och fick vända på vägen ut för att skriva nyheten. Som tur var hade jag förberett en artikel som jag kunde ändra snabbt för att få att funka.

När jag väl var tillbaka på redaktionen satte jag mig framför teven för att äta eftersom det var fotboll mellan Norge och Sverige och precis som senast drog ett rätt svagt svenskt landslag det kortaste strået även om Emil Forsberg gjorde det snyggaste målet och Norge åter fick en superbillig straff. Men oj, Sverige är inte bra. Laget haltar på mer än ett sätt och det är en lång väg innan blågult kommer att nå upp till de mål laget verkligen vill nå.

Kvällen rullade på och jag hann gå igenom en bunt epost som jag inte hunnit med vilket var bra. Och läsarna fortsatte att läsa min artikel från i går om det ryska spionplanet och när jag väl stängde butiken vid 01 hade siffran närmat sig 120 000.

När jag kom hem hade jag lite pappersarbete att göra och en macka att äta. I säng 02.30.

Loading