Dagsarkiv: 20 juni 2022

Intervjuad gånger två

Undertecknad i studion med Madeleine Kihlman.

Strax efter 09 i dag blev jag intervjuad av Martin Nilsson som driver podden Skarpt. Vi hade avtalat tid sedan tidigare och nu blev det ett halvtimmeslångt samtal om ufo som kommer att sändas lite längre fram. Martin ställde bra frågor och hade en ödmjuk inställning så det blir nog ett bra program.

Martin Nilsson och undertecknad.

Innan jag åt min lunch började jag skriva ut intervjun med Ryan Graves men den får jag göra klart en annan dag. Tog ned tvätten och fixade med lite annat smått hemma.

Sedan var det bara att ge sig av till Bauer Media som sitter en våning över DN och där var det tänkt att jag skulle träffa Lotta Bromé som ville intervjua mig om ufo. Något som jag verkligen såg fram emot. Men, men, Lotta hade blivit sjuk och det blev hennes vikarie Madeleine Kihlman som hoppade in. Vilket fungerade hur bra som helst. Jag får nog träffa Lotta lite längre fram.

Med i studion var producenten Henrik Funke som tog bilden överst och som berättade att han intervjuat mig 1994! Ett av hans första jobb tydligen. Henrik berättade att han följt min ”karriär” och att det var riktigt kul att ses igen. Och det tyckte jag också.

Jag hann också berätta att den nya Nasastudien inte är särskilt omfattande. Den kommer att ha en låg budget, högst en miljon kronor, som ska räcka i nio månader. Egentligen handlar det mest om en förstudie där Nasas forskare se se vilka data som är tillgängliga och hur man i framtiden på bästa sätt ska samla in nya data om UAP.

Det hela ska resultera i ett förslag till forskningsprojekt om allt går som det är tänkt.

Intervjun handlade främst om Nasas engagemang och de senaste händelserna i USA men också lite kring UFO-Sveriges arbete.

Sedan var det bara att vandra ned en våning till DN:s redaktion och börja arbeta. Vilket skulle visa sig bli en ganska lugn kväll. Mest Ukraina men också en del annat vilket betydde mordförsök, amerikansk politik och så.

Nattlysande moln från Tranebergsbron vid 01.10.

Blev bara en macka vid datorn i dag. Och sedan hem 01.00. På vägen syntes nattlysande moln för andra gången den här säsongen. Jag plåtade dem från taxin på väg över Tranebergsbron och sedan när jag kom hem till Stenbockens väg.

Satte mig vid datorn en stund för att skriva till Ryan Graves som skickat mig några bilder och bad honom försöka hitta dem i högre upplösning och så mejlade jag en kille som hört av sig efter Landet runt och som hade en del teorier om filmen jag visade där.

Komi säng 02.30.

Loading