Dagsarkiv: 21 juni 2022

Intervjuad och DN-möte

Här satt vi och pratade.

I dag blev jag intervjuad av trevlige Shadee Rönnbäck för Youtubekanalen Stockholm Life. Shadee hade med sig en kamera och ljus och så satte vi oss i köket och pratade i 45 minuter. Ämnet var ufo, givetvis, och vi hann med lite AFU, några bra fall och så lite USA.

Efteråt tog vi en tur och tittade på några föremål som han fick filma.

Efter intervjun såg vi två hackspettar börja utföra sitt jobb i ett av våra mindre äppelträd. Kul att se de här fina fåglarna och vi ser dem ju lite då och då. Eftersom de brukar flyga iväg mot den skogsdunge som ligger mot Växthusvägen så tror vi att det är där de bor.

Vi har ett rätt livligt fågelliv omkring huset så även om vi bor i Järfälla så finns det en känsla av att vi bor på landet. Vilket är skönt.

Före intervjun satt jag i ett en timma långt möte med DN:s stabsledningsgrupp där Elsa Falk, som är chief Communications Officer på Bonnier News, höll en dragning om en del nyheter som kommer under sommaren och hösten. Vi hann också avhandla en del annat som ekonomi och upplaga.

Övriga kunde glädjas över en sommarlunch på Lux som avslutning men jag hade ingen möjlighet att hinna med den saken utan fick äta en matlåda hemma.

Efter dessa två möten kunde jag glädja mig över två bra svar från England som nu underlättar planeringen för resan i augusti. Ett som handlar om en donation som jag nu fått en adress till och den andra en kontakt med en person som jag har haft lite svårt att få tag på men som nu lovat att återkomma inom kort.

Anneli har dragit till Göteborg för att gå på konsert med Sting i kväll. Låter kul! Och det blev det!

Jobbade på lite med att svara på mejl, plocka ur diskmaskinen och fixa lite allmänt innan jag tog bussen mot tunnelbanan.

Under jobbdagen fokuserade jag på att bevaka utfrågningen av 6 januarikommittén när det gäller Donald Trumps lögner om att valet skulle ha stulits från honom. Den pågick i tre timmar men parallellt med den skrev jag lite Ukrainakrig och innan dess om en knivskärning i Västerås.

Framåt 01 var det slut för i dag. Åkte hem med en av mina stammisar och väl hemma hade jag som vanligt svårt att komma i säng när Anneli är borta. Läste i ”Statsministermordet”, tog en macka och fixade lite arkivering av digitala filer i datorn.

I säng 02.30 efter att ha haft en del mejlkontakt med Ryan Graves om nya bilder till artikeln.

Jag och Shadee Rönnbäck.

Loading