Dagsarkiv: 17 juni 2022

Intervjuad för Landet runt

Undertecknad bakom stativet som jag använde.

Klockan 18.15 på söndag sänds säsongens sista avsnitt av Landet runt och då kommer jag att vara med i en kort intervju. Klockan 09.30 i dag kopplade jag upp mig mot SVT via min mobil som jag hade riggat på ett stativ en trappa ned med en massa böcker i bakgrunden. En miljö som inte är svårt att hitta här hemma!

Efter lite koll från teknikerna och producenten drog Henrik Kruusval igång med sina frågor och jag berättade om några rapporter som kommit in till UFO-Sverige, bland annat en film tagen i Grekland och en bild från Flen. Filmen är lite knepig och där har jag ingen förklaring ännu med bilden från Flen föreställer reflexer från lampor.

En stillbild ur filmen från Grekland tagen den 18 augusti 2021.

Vi pratade i en kvart ungefär men det hela kommer givetvis att klippas ned ordentligt. Kul att ett av de mest tittade programmen på SVT vill prata lite ufo med mig..

Markus fixar gräsmattan.

På tal om att klippa så kom Markus vid lunchtid för att klippa gräsmattan. Men också för att bli firad i efterhand eftersom vi inte har grattat honom ordentligt på hans födelsedag. Och lite senare på dagen anslöt Niklas och då hade jag dammsugit.

Nytt visitkort.

I dag kom två paket med mitt nya visitkort i brevlådan. Det gamla hade tagit slut så jag gick in på Vistaprint och designade om det gamla så att det blev uppdaterat och med en något mindre logga. Den gamla för för stor och nu ser den betydligt bättre ut. Och nu står det också att jag är ordförande för AFU vid sidan av att jag är internationell samordnare i UFO-Sverige.

Framåt eftermiddagen satt vi hela familjen i värmen ute på verandan. Niklas hade varit iväg för ett dopp och sedan slog han och Markus lite bollar på gräsmattan. Men det var ju tänkt att vara ett födelsedagskalas också så jag grillade entrecôte och Anneli fixade färskpotatis och annat gott.

Grattis till lillbrorsan.

Presenter delades ut och så sjöng vi. Riktigt trevligt att vara samlade hela familjen.

Framåt kvällen drog vi igång ”The Batman” som var en tretimmars mastodontrulle. Rätt okej men inte så bra som jag trodde trots allt. Men några timmars avkopplingen med familjen i soffan efter en rätt fullpackad vecka var värt en hel del det också.

När klockan visade midnatt var vi klara för sängen. Då hade jag betat av några mejl och skrivit svar till två som jag ska återkomma till. Långa mejl till mig kräver långa svar tillbaka. Ett från en person som sa sig sitta inne med ”SANNINGEN” när det gällde ufogåtan svarade jag artigt men tydligt på men uppenbarligen så vänligt att han hörde av sig igen. Får ta hand om också det mejlet till helgen.

Loading