Dagsarkiv: 26 juni 2022

Premiärbad, podd och artikeljobb

Premiär på Allmänna badet.

Så var det dags för mig och Anneli att begå badpremiär för året. Vi tog bilen till Allmänna badet tillsammans med Niklas som är en rutinerad badare och som startade redan i vintras. Lite kallt när vi gick i men sedan skönt, som det brukar bli en fin sommardag.

För i dag har det varit 30+ igen och solen har visat sig från sin allra bästa sida.

Niklas har alltså varit kvar hemma efter att ha sovit över och vi åt lunch på verandan tillsammans. Så vi har suttit och pratat och tagit det ganska lugnt men stuckit emellan med att tvätta ett gäng maskiner för att få allt vi behöver inför semestern rent och fin.

När vi hade kommit till stranden hörde DN:s korre i USA av sig och undrade hur det gick med min artikel om Ryan Graves och jag var tvungen att erkänna att jag inte hade börjat på dem men kunde starta så snart vi kommit från badet.

Så efter en knapp timme tog vi oss hem och jag satte mig vid datorn och började skriva på artikeln och en timme senare var jag klar. Under tiden satt Karin i USA och skrev på sin artikel som bygger på ett besök i Roswell nu när det är 75 år sedan den påstådda kraschen ska ha inträffat.

Jag kompletterar alltså med min intervju och under någon timme bollade vi fram och tillbaka och jag korrläste och faktagranskade Karins artikel. De båda kommer att gå i DN under början av veckan.

Under dagen ringde jag också upp änkan till en ufointresserad man i sydvästra England som min vän David Gillham i Truro tipsat mig om. Och hon hade en del tidskrifter och böcker efter sin make som hon kunde tänka sig att skänka till AFU.

Vi pratade en god stund och jag ska återkomma till henne när jag vet om vi hinner svänga förbi där under resan i augusti.

Det hände mer ufologiskt under under dagen då Martin Nilsson publicerade sin poddintervju med mig och vill ni lyssna på den (och titta) så är det bara att klicka på den här länken.

Semester på verandan.

Framåt tidiga kvällen fixade jag och Anneli en typisk sommarmiddag som ni kan se på bilden ovan. Medan jag skar upp laxen och kokade färskpotatis gjorde Anneli hovmästarsås. Mycket gott alltihop!

Pratade en bra stund med Anders på AFU för att förbereda mig inför morgondagens zoommöte men sedan satte jag och Anneli oss framför teven och tittade på ”Stranger Things” som är fortsatt ruskigt. Och så gick vi igenom semesterplaneringen som Anneli ligger bakom.

Det blev tidigt i säng för att läsa. Värmen tar ut sin rätt.

Loading