Dagsarkiv: 07 juni 2022

Intervjuad och möte i bilen & mingel

Aners Forsström hälsar välkomna.

Efter frukost på hotell Aqua vid 08 var vi redo för att åka tillbaka hem men först gick jag till Oxen och köpte Mariestads-Tidningen där det fanns en kort intervju med mig och en bild men på vägen upp mot Järfälla ringde tidningen och gjorde en längre intervju som kommer senare i veckan.

Innan vi lämnade hotellet bokade Anneli in oss för ytterligare ett par nätter senare i sommar.

Ur dagens Mariestads-Tidningen.

Det passade bra att sitta och prata med Mariestads-Tidningen eftersom Anneli hade hand om körningen då jag hade ett digitalt möte 10.30 med DN:s utökade stabsledningsgrupp. Ett kort möte på 30 minuter som Peter Wolodarski höll i och som handlade mycket om ekonomi, något dessa möten alltid gör.

Uppkopplingen fungerade perfekt och mötet tog lagom slut till när vi stannade i Västerås för att tanka och då bytte jag och Anneli plats vid ratten.

Väl hemma fanns det en del att packa upp och att fixa och för Anneli var det bara att börja jobba. Hon hade också en tid på vårdcentralen för att se om sitt sår som nu visade sig ha läkt bra.

Vid 16-tiden tog jag bussen och tunnelbanan in mot Thorlidsplan som om det vore dags att åka till jobbet även för mig, men mitt mål var Lux som klubben hade bokat för lite sommarmingel. Regnet hängde i luften men jag klarade hela vägen fram och där mötte jag flera gamla kamrater som hunnit gå i pension.

För minglet bestod av vikarier, fast anställda och de som nyligen gått i pension och inte fått några bra avtackningar på grund av coronaeländet. Det blev riktigt kul och jag hann prata med många kollegor som jag inte sett på ett bra tag. Och en del som jag träffar lite oftare. Men jag måste säga att det var ett riktigt lyckat initiativ av Anders Forsström som låg bakom idén.

När jag åkte hem strax före 20 läste jag Norrköpings Tidningar från den30 maj som jag fått ett urklipp ur från Carl-Anton. Närmare bestämt en helsidesartikel skriven av tidningens kulturchef Erik Jersenius som besökt vårt expo för en dryg vecka sedan.

Norrköpings Tidningar från den 30 maj.

Och under rubriken ”Jag vill tro – sanningen finns där ute” hyllade han UFO-Sveriges sätt att närma sig ufofenomenet. Bland annat skriver han i sin inledning: ”Slutsats: UFO. Även skeptikern mjuknar inför UFO-Sveriges utställning.” Och lite längre fram: ”UFO-Sverige har en ödmjukt avvaktande inställning till de människor som upplevt det okända.”

Precis så. Och himla kul att vår utställning nådde fram med detta budskap till Norrköpings Tidningars kultursidor.

Väl hemma igen tittade jag och Anneli (som med jämna mellanrum tog strategiskt skydd bakom en kudde) på den nya säsongen av ”Stranger Things”. Nästan lite ”Twin Peaks”-vibbar men vi får väl se vart det hela tar vägen.

I säng efter 23 och i morgon blir det fokus på UFO-Aktuellt.

Loading