Dagsarkiv: 03 juni 2019

Till Semic med boken och UFO-Aktuelltjobb


Tidigt i morse tog Anneli en taxi till Danderyds sjukhus för att bli sövd då hennes sår i hälen skulle göras rent och ett nytt förband sättas på. Det såg bättre ut och nu får vi hoppas att den förbenade hälsenan ska läka på ett bra sätt snart.

Själv tog jag buss och pendel till Semic i Sundbyberg eftersom Markus har haft bilen hela dagen. Med mig hade jag en sticka med både den svenska och den engelska versionen av min nya bok i fickan.

Tillsammans med layoutaren Moa (bilden ovan) gick vi igenom det jag har gjort och så pratade vi om hur hon nu ska ta detta vidare. Till skillnad från tidigare böcker så har jag gjort layouten klar, detta för att jag ville ha koll på vilka bilder som skulle användas och kunna göra klart alla bildtexter.

Men Moa får nog ändå en del att göra när hon ska anpassa allt för den engelska utgåvan också.

Passade också på att prata med Måns Gahrton en stund innan jag gav mig över rälsen för att äta lunch på en Kina restaurang nära Semic. När jag satt där hörde Anneli av sig efter att ha vaknat och snart var på väg hem med taxi.

När jag kom hem hann ringde Marcus Pettersson från Rymdfunk Media för att göra en förintervju med mig inför en podd som han ska spela in med mig i morgon. Vi hann prata en kvart innan Anneli dök upp och jag sa tack och hjälpte henne istället. Fixade mat och annat som hon behövde.

Medan Anneli tog igen sig satte jag mig och började jobba med nästa nummer av UFO-Aktuellt. Har av kända skäl kommit igång lite sent. Men nu jobbade jag igenom två långa texter och gjorde sedan klart sex sidor i tidningen.

Pratade en stund med en kvinna i Falköping som har varit med om flera intressanta upplevelser och med Tobias som jobbar med ufo.se.

Framåt kvällen tog jag en Kalle-paus och plockade fram et av mina Don Rosa-album. Alltid en perfekt avkoppling när det blivit lite väl många timmar vid skärmen.

 427 total views