Dagsarkiv: 19 juni 2019

Möte med Astrid


I dag fick jag äntligen träffa lilla Astrid och på köpet hennes föräldrar Åsa och Daniel. Det var ett tag sedan jag träffade de två och alltså premiär för Astrid som visade sig vara en liten söt flicka med mycket spring i benen och med en förkärlek till att bära omkring saker.

Åsa och jag jobbade ju tillsammans under fyra år lite styvt när hon var på DN.se men numera är hon på Metro även om hon precis nu är mammaledig. Så vi hade lite att prata ikapp. Efter en stund gick vi ned till Pong och åt och pratade vidare innan det var dags för mig att åka hem till Anneli som varit inne på ännu en sövning och genomgång av sin hälsena på Danderyds sjukhus.

Stackars Anneli kommer inte att kunna åka med mig till USA utan har börjat avboka resan, vilket vi hoppas ska gå. Illa och tråkigt för mig. Det blir inte alls samma sak att åka ensam; vi hade ju tänkt att ha semester ihop när vi ändå var i Kalifornien.

Dagen började annars med badminton med Stefan (fick stryk med 5-15, 16-14, 14-16) där det i alla fall bli lite kamp i de två sista seten. I dag var det första gången som vi använde det plastkort som tig oss in genom entrén till gymmet nu när hallen i övrigt egentligen inte öppnar förrän på eftermiddagen. Sommartider. Skönt att vi kan hålla igång på våra vanliga tider, det underlättar enormt för oss som har lite konstiga arbetstider.

Framåt dagen ringde TV4 och ville ha med mig i morgonstudien den 2 juli vilket fungerar bra. Då blir det ufoprat.

Pep iväg och klippte mig, vilket var välbehövligt även om håret inte är lika långt på hela huvudet längre, och så till Bolaget för att handla öl till midsommar.

När jag och Åsa lämnade restaurangen hade jag med mig en 11-bitars sushi med soppa till Anneli och sedan tittade vi på ”Midsomer” tillsammans. Lite läsning i sängen blev det också.

 376 total views