Dagsarkiv: 07 juni 2019

Jobb med UFO-Aktuellt och sprängdåd

Hela arbetsdagen har handlat om sprängdådet i Linköping. Jag läste om det i mobilen när jag vaknade och kom sedan att jobba med det under hela arbetsdagen. Massor av samtal och intervjuer och massor av uppdateringar av diverse olika texter.

Anneli har tillbringat dagen på Danderyds sjukhus för en ny operation. Eller snarare för att man återigen skulle göra rent och byta pump i hennes sår. Det verkar aldrig ta slut och nu ska hon tillbaka igen på onsdag.

Markus hämtade henne framåt sena eftermiddagen så nu är hon i alla fall hemma igen.

Jag har suttit vid datorn i några timmar före jobbet och gjort ytterligare några sidor till nästa UFO-Aktuellt. Norrmännen är redan klara med sin del så nu är det upp till mig att lägga på en rem. Jag har fått i princip allt material men saknar en artikel från Richard Svensson som skriver Kryptizkt.

Har också pratat med Stefan, som skriver Utblick, och bett honom att skicka en extra bild och med Johan, som skriver Rapportcentralen noterar, eftersom jag behöver några extra rader där.

Framåt kvällen levererade båda så i morgon kan jag göra klart också dessa sidor.

Det har varit en riktigt varm dag också i dag. På jobbet var det lika varmt inne som ute. Man ska ju inte laga eftersom det faktiskt är sommar. Värme är trots allt inte något vi har i överflöd här i Sverige.

Fick ett oväntat samtal från Ernst Linder i dag. Ernst har inte bott hemma på långt över ett år men nu är han tillbaka och vill träffa mig. Och jag vill gärna träffa honom!

Pratade också med Allmänna arvsfonden om ett dödsbo efter en person som var medlem i raëliska rörelsen och som avled för en tid sedan. Min vän Tommy tog den första kontakten eftersom jag var i Tel Aviv när det hände men nu tyckte jag att det var dags att kolla läget.

Det lät lite dystert. Hemmet var i förfall och de böcker som hittills hittats mögliga och förstörda. Så himla dystert.

Åt med Björn på Lilla Asien. Bläckfisk i svartabönsås. Mycket gott. Då hade jag hunnit skriva den första pappersversionen av explosionen.

Framåt kvällen (natten) hjälpte Niklas till och fixade en annons för min nya bok som ska in i UFO-Aktuellt så när jag kom hem satte jag mig och monterade annonsen, gjorde klart och lade in bilden och infogade den extra texten i tidningen. Strax efter 02 var jag klar.

 301 total views