Dagsarkiv: 09 juni 2019

Klar med UFO-Aktuellt


I dag blev jag klar med nummer 2 av UFO-Aktuellt vilket innebär att jag har skickat min pdf till Stefan för korrekturläsning. Så när Stefan har läst allt ska jag föra in ändringarna och sedan blir det mejl till Håkan E som slår ihop den svenska tidningen med den norska. Så har vi lite flyt åker tidningarna till tryckeriet på onsdag kväll.

Jobbet med UFO-Aktuellt tog i princip min lediga förmiddag, sedan blev det lunch med Anneli och iväg till arbetet på DN.

Jag väntar ju också på att få korrektur på mina nya bok, både på den svenska och den engelska versionen. Så mycket av det jag gjort den senaste tiden håller på att bli klart.

I dag blev vi faktiskt tre personer som kom iväg på mat. Förutom jag och Björn hängde också Frida med till Spice corner. Premiär! Ni kan se oss på bilden ovan. Jag åt som vanligt Chicken Tikka Masalan som är utmärkt där.

Pratade med Rickard och Tobias i dag också. Eftersom så många redan har anmält sig till kursen i höst så gäller det att inte slå på för stort när vi ska fylla de sista platserna men samtidigt ge folk en chans att komma. Så det blir en annons i UFO-Aktuellt och själva anmälandet får skötas via ufo.se.

Flera personer har lyckats filma och ta bilder av en kinesiskt missiluppskjutning från en ubåt. Titta gärna in på den här finska tidningen och se hur det hela såg ut. Vi som har sysslat med ufo i några år känner igen mönstret från de många ryska uppskjutningar som genom åren lurat svenskar. Iltalehti har bilderna.

Lugn dag på jobbet som slutade med att en byggkran föll och skadade många i Dallas. En omkom också. Mest mindre nyheter annars.

Nu går jag av skiftet.

 377 total views,  1 views today