Dagsarkiv: 25 juni 2019

Klar med boksorteringen


Eftersom Anneli gick upp redan före 08 så vaknade jag och kunde inte somna om så det var bara för mig att följa efter tjugo minuter senare. Det gjorde att jag fick tid att sortera klart alla böckerna jag fått från Gunno Gunnvall och nu är alla som ska sparas i ett antal kassar och de andra, som ska säljas, i andra kassar.

Har också skrivit mejl till en tysk ufovän i Tyskland för att se om han kan skicka en samling via Schenker eller DHL istället för att jag ska åka ned och hämta den. Jag reser gärna i ”tjänsten” men i det här fallet är det flera saker som väger till lastbilens fördel: billigare, mindre tidskrävande och lätt att fixa eftersom allt är på en plats i utkanten av Stuttgart.

Sedan vill jag undvika att resa ifrån Anneli för mycket (det blir en del ändå) då hon kommer att hoppa omkring på kryckor resten av sommaren också. Men hon fick i alla fall ett bra besked i dag – det blir en ny operation före semestrarna! Hade det inte blivit så hade hennes konvalescens dragit ut ytterligare en månad på tiden och det räcker gott och väl med det som hittills varit. Det var faktiskt den 5 februari som hon slet av hälsenan.

Efter att ha hängt tvätt och ätit lunch med Anneli och Markus gick jag till bussen för att ta mig till jobbet. Varmt och skönt vilket ändrades under dagens gång. Markus tog bilen och körde till besiktningen vilket gick bra, inget annat var att vänta på en tre år gammal bil.

Pratade med Anders Berglund när jag satt på bussen så att vi kunde gå igenom vad som ska tas upp på lördagens styrelsemöte. En hel del.

När jag kom till jobbet fick jag många positiva ord om min artikel om MH370 som jag skrev i går och som lades ut i morse. Både från arbetskamrater och läsare som tyckte att den var bra, lättläst och informativ. Innan kvällen var slut hade den lästs av 85.000 personer och det med en lästid på drygt sex minuter – vilket är länge.

Fick telefon från min redaktör Andreas som inte hade lyckats hitta någon korrekturläsare för den engelska upplagan, så jag ringde Stefan som lovade ställa upp. Den, och den svenska, ska gå i tryck i nästa vecka. Eftersom jag träffar Stefan i morgon så får han hela bokmanuset då.

Gick till Lilla Asien på egen hand och åt en fin portion Hoisinanka. Som om det inte vore nog med det bjöd Gustav på Bullens med bröd och alkoholfri öl som fika sist på kvällen. Ni kan se oss ta del av detta överflöd här ovan.

Mycket Trump blev det också, en ny dansk regering och en hel del annat.

Och en siffra till: Sista delen i ”Mysteriejakten” har hittills setts av 41.000 personer. Nästan lika många som såg del 1.

Hem vid 01.00.

Så här det tyska arkivet som ska till AFU ut. Det är den tyska ufogruppen CENAP:s pärmar.

 384 total views