Dagsarkiv: 06 juni 2019

UFO-Sveriges kurs lockar många!


Varmt, varmt! I dag, denna nationaldag, känns det som om sommaren verkligen är här. Inte för att jag varit ute särskilt mycket men det var närmast tropiskt när jag gick till bussen för att åka till jobbet.

Hade med Maria Küchens ”Rymdens alfabet” som ressällskap och satte mig i parken och läste en stund när jag klivit av tunnelbanan vid Thorlidsplan. Och den håller verkligt hög klass! Jag har bara hunnit till sidan 90 men kan redan rekommendera alla med ett rymdintresse att köpa den. Ni kan se den här ovan.

Hemma hann jag bara med lite hushållsgöromål och att konstatera att Markus städning av bilen i går var bländande bra!

Pratade med Rickard Andersson som är UFO-Sveriges evenemangsansvarige, och han kunde berätta att vi nu har fått bekräftat från 40 personer som tidigare visat sitt intresse, att de kommer till årets kurs för fältundersökare i oktober. Fantastiskt! Det betyder sannolikt att det blir nytt rekord i år med omkring 60 personer som ska utbildas.

Det ser jag verkligen fram emot!

Inte många på jobbet en sådan här dag. Mest vi på nätet och så några redigerare på papperstidningen. Eftersom det var så lugnt kunde jag och Mia gå tillsammans och äta för en gång skull. Det blev pizza på La Barca och vi kunde sitta ute i värmen och äta den.

Nyhetskvällen var lugn och sansad men det betyder ju inte att det inte fanns saker att skriva om. Men det innebar också att jag hann rensa i min mejlkorg, något jag försummat länge. Bra att få det gjort.

 375 total views