Dagsarkiv: 1 december 2023

Intervjuad och UFO-Aktuellt klar

Intervjuad av Tusen möjligheter.

I dag blev jag klar med UFO-Aktuellt nummer 4 och kunde skicka över den till Håkan Ekstrand under kvällen. Stefan hade gått igenom hela numret och skickat mig sitt korrektur som jag förde in, gjorde en pdf av det hela och mejlade i väg. Så nu går den till tryckeriet under helgen vilket kanske, kanske betyder att den hinner ut före jul.

Klockan 10 kom så Per Axel Nordfeldt och fotograf David Lagerlöf för att göra ett personporträtt av mig för Järfälla församlings tidningen Tusen möjligheter som delas ut till alla hushåll. Artikeln är planerad till nästa års första nummer.

Vi pratade i drygt 90 minuter och sedan blev det en halvtimmas fotografering. Och jag var imponerad över Per Axels kunskaper och inställning till ämnet så det känns som att det kommer att bli en bra artikel. Vi vandrade runt i huset och tittade på en del av de föremål som jag har hemma och innan de gav sig av tillbaka igen så gav jag dem var sitt exemplar av det senaste numret av UFO-Aktuellt samt min bok om AFU. Och så varnade jag dem och redaktionen för att de kan få höra från en man i Malmö vilket jag alltid gör numera.

Eftermiddagen ägnade jag åt att svara på vanliga pappersbrev som blivit eftersatta under hösten. Det tog faktiskt tre timmar men nu är högen borta och det känns bra. Nästa brev ska jag svara på betydligt mera rappt. När jag ändå höll på passade jag på att börja med de första julkorten.

Julstämning.

För er som redan köpt Julstämning är det ingen hemlighet att jag har en artikel om klotblixtar i årets upplaga. Ni kan se den här ovan. Alltid en ära att få vara med i Sveriges äldsta jultidning.

Det fick bli kvällsmat framför ”På spåret” eftersom vi inte hann klart steken innan programmet rullade igång. Den här veckan hade vi det svårare och hamnade på blygsamma 31 poäng med duoappen.

Tog också tag i en hög papper och sorterade in dem i pärmar. Det blir alltid en sådan hög efter varje bokprojekt. Lika skönt varje gång när de hamnar på rätt ställe. 23.30 var vi båda i säng.

Loading