Dagsarkiv: 3 december 2023

Julkortsskrivande

Och slingan uppe.

Efter att Anneli och Ylva ätit frukost gav de sig av på en liten utflykt söder om stan med julbord och dito marknad som mål. Själv satt jag hemma och skrev julkort i tre timmar men gav mig också ut i kyla för att sätta upp slingan som vi brukar ha nu när december inletts.

Misstänkt planet.

Hjälpte också en kvinna i USA som tagit bild på en ljusprick på himlen som hon trodde var något okänt. Nu visade det sig att ljuspricken befann sig på exakt samma plats som Jupiter gjorde just då.

Pratade också en bra stund med en man i Sverige som upplever märkliga ljusfenomen. Jag kan inte svara på vad det är han ser men vi var överens om att de inte kunde ses av någon annan än han själv och inte skulle gå att fotografera. Något slags inre upplevelse alltså. Men, lika verkligt för honom ändå.

Det tråkiga var att mannen upplever en stark rädsla i samband med fenomenen och det var den saken vi pratade mest om. Jag gav honom en del råd som jag hoppas att han ska följa. I vilket fall kommer vi att höras igen.

När Anneli kom hem fick hon sätta sig och skriva på alla julkorten som jag skrivit adress på och signerat så nu är vi klara med 99 procent av alla kort. Inte illa!Tror att vi sällan eller aldrig har legat lika bra till inför julen.

Vi tittade en stund på ”Historien om Sverige”, men det blev parallellt med julkortsjobbandet.

Under dagen har jag också jobbat om tre kapitel till min kommande ufobok eftersom de behövde uppdateras. Det händer ju en hel del i ufovärlden just nu och det kommer ändå att vara saker som jag inte kommer att hinna få med; boken måste ju trycka också.

I säng vid 23 med en god bok.

Loading