Dagsarkiv: 19 december 2023

Filmning på Djurgården

Nils med klappan medan Felix och jag väntar på att börja prata.

Riktigt fin dag med blå himmel och allt mindre snö att ta hänsyn till. Så efter att jag jobbat en stund vid datorn gick jag och Anneli ut en sväng via Åkermyntan och så hem. Jag passade på att läsa vidare i Winston Churchill-boken som är fortsatt himla bra.

Ute och går med Anneli.

Men vid 14-tiden satte jag mig i bilen och körde till FLX hus på Djurgården för att vara med under en intervju via Teams och för att själv bli intervjuad lite kort. Det hela skulle dra ut på tiden ordentligt eftersom den man i USA som Felix skulle intervjua vid 16.30 blev allt mer försenad i samband med ett besök och till slut inte hann ställa upp i dag.

Det mest positiva var att träffa Staffan Taylor som är en del av Youtubekanalen Yes Theory med över åtta miljoner lyssnare och den som lyckades fånga visselblåsaren David Grusch i samband med att Grusch svarade på kongressledamöternas frågor om Gruschs påståenden om tillvaratagna farkoster och dess besättning i somras.

Felix intervjuar Staffan.

För Staffan inte bara intervjuade Grusch utan hängde sedan med honom i en vecka i hans hem i Colorado. Nu fick Felix intervjua honom för dokumentren och jag för UFO-Aktuellt. Staffan visade sig vara en mycket sympatisk kille och vi hade ett givande samtal efteråt. Och jag blir inte så lite imponerad över att han lyckades bli kompis med Grusch på det viset.

Felix och John Nordling diskuterar upplägget medan Nils väntar med kameran på andra sidan bordet.

Sist satte jag mig på Staffans plats och så intervjuade Felix mig om Hälleforsfallet. Men sedan bar det av hem med Fred Andersson intill mig som jag släppte av nära Centralen. Själv fortsatte jag till DN för att hämta en sak och säga hej på kamraterna och råkade, återigen, pricka in ett tillfälle när det bjöds på mat. Fina jullandgångar närmare bestämt.

Men jag stannade knappt trettio minuter innan jag åkte hem för att äta med Anneli, landgången tog jag med mig för att äta i morgon. Vi tittade på julkalendern och så hamnade vi en stund framför datorn och jag läste igenom en stor intervju som en lokal Järfällatidning gjort med mig, korrade och skickade tillbaka den till journalisten med tack för en bra artikel.

Har också hjälpt en finländsk ufolog och svarat på ett mejl från en kollega i Nyazeeland.

Sedan blev det sängen för lite läsning.

Loading