Dagsarkiv: 7 december 2023

Badminton, bokjobb och intervju

Mike Ryan vid mikrofonen.

Har fortsatt jobba med bildmaterialet till boken som ju är klar när det gäller textinnehållet. Det tar sin tid men nu har jag i alla fall klarat av hälften av kapitlen. Passade också på att ringa Safe Album och beställa några insticksfickor till frimärken, några få till mynt och så ett antal för mina Mariestadsvykort som nu ska in i vettiga album.

Under dagen har jag också kopplat av lite med en match med Stefan som knaprade in ytterligare en match då han vann med 15–6, 8–15, 14–16 där jag givetvis borde ha vunnit sista set eftersom jag ledde med 14–11. Men, så är det med oss, vi har ofta svårt att hålla i när det går bra.

Anneli i köttbullsrullartagen.

När jag ändå var ute med bilen körde jag till Cervera för att hämta en sak som Anneli beställt där och så till musikbutiken i Jakobsberg för att kolla efter en julklapp. Och så postade jag ett par julkort till.

Har hjälpt en kamrat som undrade över den så kallade Black Knight-satelliten som ju är ett rent påhitt och svarat honom på hans frågor. Skrev ju en lång artikel i UFO-Aktuellt om detta för några år sedan men får väl lägga ut den på ufo.se också eftersom många undrar.

Framför datorn för Skypeintervjun.

Klockan 17 blev jag kontaktad via Skype av Michael Ryan som gör den kanadensiska ufopodden ”UFO talker” (som kommer att sändas den 13/12) och sedan körde vi en en timme lång intervju om hur mitt intresse startade, bra fall, UFO-Sverige, den svenska militärens syn på fenomenen, AFU och en del annat. Ett riktigt bra samtal som vi fortsatte i en halvtimma till sedan inspelningen stängts av.

Michael visade sig vara en riktigt trevlig och kunnig poddare som vill bredda intervjuandet till andra delar av världen. Rekommenderas. Jag ställer gärna upp igen om han frågar.

Tittade på andra halvlek i damernas handbolls-VM där svenskorna spelade ut Kamerun enligt plan. Och så missade jag och Anneli givetvis inte julkalendern!

Vid 22-tiden på kvällen fick jag ett väldigt positiv mejl från en av dem som hade tackat nej till intervju när vi var i USA och skulle filma. Nu lovade personen att ställa upp. Så bra! Nu har vi fått tillbaka alla som hoppade av.

Vid midnatt blev det sängen. Då hade jag jobbat på med bildmaterialet till boken ett par timmar till och plockat ned tvätten.

Och bästa nyheten i dag: Mats har opererats och fått en ny höft! Nu börjar ett nytt liv för honom.

Loading