Dagsarkiv: 27 december 2021

Intervjuar Tom DeLonge

I dag kom årets sista nummer av UFO-Aktuellt till mig.

Klockan 18 i dag hade jag fått tid för en intervju med mannen bakom TTSA, Tom DeLonge. To the stars academy var ju det företag som kom att lyfta fram de filmer som publicerades av New York Times, tagna av amerikanska flottans piloter, och genom sin medlem Luis Elizondo såg till att flera av piloterna kom att intervjuas på film.

Eftersom jag känner en av TTSA-medlemmerna, den tidigare CIA-anställde Jim Semivan, och har haft kontakt med såväl honom som Luis Elizondo under en längre tid så har jag länge funderat på att intervjua också Tom DeLonge, mannen som var sångare och gitarrist i bandet Blink-182 och som i dag är aktiv i bandet Angels & Airwaves.

Och i dag blev det alltså möjligt. Tom visade sig vara en mycket trevlig och lättpratad person och de tjugo minuter jag egentligen skulle få blev fyrtio innan han var tvungen att avsluta.

Jag vet ännu inte när jag kommer att kunna skriva ut artikeln men det dröjer nog ett antal dagar. Det blir en version för DN och lite längre fram en version för UFO-Aktuellt.

Raili och Niklas.

I övrigt kom det en hög julkort till i dag och innan jag gav mig av till jobbet satte jag och Anneli oss och läste igenom dem, ett par innehöll julbrev vilket alltid är trevligt. Dessutom kom årets sista nummer av UFO-Aktuellt, som jag redigerat, även till mig.

Då jag gav mig av till jobbet tog Anneli bilen till Coop för att handla och Niklas följde med för att vara sällskap åt Raili då de väntade i fiket under tiden Anneli vandrade runt i butiken.

Dagen bjöd på ännu en ufonyhet då USA:s president Joe Biden godkände den enorma försvarsbudgeten inför 2022 där också försvarets nya ufokontor finns med. Jag skrev om detta sedan beslutet togs sent på måndagskvällen. Så nu blir det alltså allvar av det och det känns väldigt spännande.

Annars var det en lugn kväll på jobbet där jag höll coronalajven levande med notiser från när och fjärran. Men jag gjorde också en intervju med generaldirektören för Finlands smittskyddsenhet Markku Tervahauta som blev väldigt mycket läst. Faktiskt 45.000 läsare under kvällen och då låg artikeln inte ute förrän en bra bit efter 21.

Fick samtal från Thomas på antikvariatet i Uppsala som hade värderat bokkassarna jag körde dit senast och det blir ett bra tillskott till AFU-insamlingen.

Mat blev det i form av pizza på Ibolina och dit fick jag sällskap av Björn. Kall och trist vandring över bron men inte många på pizzerian så vi satt där och åt.

Eftersom Christian jobbade som inhoppare på dagen så satt Mia som lajvchef vilket funkade utmärkt.

Klockan 01 var det slut för i dag men jag kom inte i säng förrän 02.30 då jag tog hand om tvätt, betalade räkningar och fixade med frimärken en stund hemma.

Loading