Dagsarkiv: 8 december 2021

Fin donation från Slagruteförbundet

Kom med posten i dag.

I dag fick AFU en fin donation från Svenska slagruteförbundet som genom sin medlem Agne Olausson skickade en försvarlig bunt med förbundets tidskrift ”Slagrutan” till mig för vidare transport till Norrköping. Ni kan se dem här ovan.

Dessutom fick jag veta att Slagrutans norska motsvarighet Kvistgjengeren vill publicera min artikel om AFU som jag skickade till Slagrutan för en tid sedan. Och det får de gärna.

Satsade några timmar på att skriva julkort även i dag. Har inte nått vägs ände där ännu. Tog en paus för lunch och en annan för att intervjua Anders Tegnell som en kollega på jobbet bett om hjälp med. Den artikeln kommer på DN.se i morgon.

På vägen till jobbet läste jag vidare i ”Vetenskapens bortglömde hjälte”. Fortsatt väldigt intressant och det är omöjligt att inte fascineras av denne Alexander von Humboldt som sticker ut från oss vanliga dödliga på ett sätt som får en läsare att fascineras och bara vilja veta mer.

Fick i dag veta att våra två pallar med ufomaterial från Toronto kommer att avsegla den 17 december från Montreal ombord på Toronto Express Voyage 39E. Bra att veta för er som vill följa fartygets färd över Atlanten. Bara att hoppas att inga isberg kommer i vägen.

Det blev en ganska lugn kväll på jobbet där ett större jobb om att medellivslängden i Sydafrika minskat med 3,5 år under coronapandemin. Och så skrev jag om rättegången mot Ghislaine Maxwell plus en del annat.

Maten blev en mangokyckling från lilla Asien som jag fick äta ensam eftersom Björn var hemma med lite halsont.

Fick som vanligt en del förfrågningar via mejl och Messenger från folk som sett och plåtat i deras ögon konstiga saker på himlen. Men det är väldigt sällan något av allt som skickas verkligen är svårt att förklara. Det är tydligt att de flesta inte har koll på hur deras mobiler fungerar eller har sett hur naturliga fenomen avbildas i dem.

Tog mig hem vid 01.

Loading