Dagsarkiv: 31 december 2021

Gott Nytt År med Björn och Maggie!

Äntligen är 2021 på väg att ta slut med allt coronaelände, restriktioner och problem. Vi kom att fira in det nya året med vännerna Björn och Maggie som kom hit men till alla er som inte kan vara med eller som kanske sitter ensamma, ett riktigt Gott Nytt År från mig och Anneli.

Det blev en riktigt fin nyårsafton som vi tog oss igenom i lugn takt från det att jag plockade upp Maggie och Björn i Vällingby efter 16 till dess att vi alla gick och lade oss framåt 02.

Här sitter vi…
…och här med, fast från andra hållet.

Det blev en trerätters med goda viner och framåt kvällen också en film, ”En runda till”, innan vi gick ut på fotbollsplanen och tittade på när fyrverkerierna brakade loss ordentligt.

För det blev verkligen ett sprakande nytt 2022 där himlen lystes upp vart vi än tittade. Järfälla och omkringliggande områden levererade verkligen. Vi hade tagit med oss en lite billigare skumpa ut och skålade in det nya året under en som vanligt mulen himmel.

Jag och Anneli ringde Niklas och Markus som hade det bra på var sina håll och sedan slog jag också Mats och Håkan en signal innan vi gick tillbaka in. Inte alls kallt faktiskt.

Nyttårsskål!

Sedan gick vi in och softade i soffan en stund och när de övriga gick och lade sig tog jag hand om disken. Men efter 02 var även jag i säng, Markus säng för att vara precis. Maggie och Björn fick vårt rum och Anneli tog Niklas. Låg och läste till 02.30.

Och så har vännen Andreas Cromnow avslutat året med att skicka en fantastisk fin illustration som visar hur en Nasasond nått fram till en fjärran plan någonstans långt borta. Supersnyggt!

Loading